23 april 2020

Brandveiligheid verbeteren tijdens deze lockdown

Tijdens deze lockdown zijn we opzoek naar iets om zich mee bezig te houden. De ideale gelegenheid om te denken aan een goede bescherming tegen woningbrand.  

Deze periode waarin we het grootste deel van onze tijd thuis doorbrengen, kan gebruikt worden om even na te denken over de brandveiligheid van ons huis.

Talloze studies bewijzen het: bij brand telt elke seconde en een vroege detectie is essentieel. Daarom is het beter om uw woning uit te rusten met voldoende rookmelders. Die detectoren moeten betrouwbaar en van goede kwaliteit zijn en beschikken over een autonomie van 10 jaar. Ze moeten correct geplaatst worden, rekening houdend met de risicoplaatsen in het huis.

Dus waarom niet nu in actie schieten door enkele extra rookmelders bij te plaatsen?

We hebben voor u een gamma van rookmelders geselecteerd, gemaakt in Europa en geroemd om hun snelle reactietijd en lange levensduur. Deze detectoren kunnen bij u thuis geleverd worden in enkele dagen.

We hebben ook een filmpje gemaakt om u te helpen kiezen waar u ze wilt plaatsen. Klik hier voor het filmpje te zien.

schrijf je in via onze 'Zoek geen uitvlucht' actie en de Security expert in uw buurt zal spoedig met je contact opnemen!

Blijf voorzichtig, blijf gezond en denk aan uw veiligheid

Recente blogberichten

Camera
16 juli 2018
Wat zegt de wet?
Lees meer
Oorzaken woningbrand
06 juli 2018
De 5 meest voorkomende oorzaken van woningbrand
Lees meer
08 juni 2018
Op vakantie? ontdek onze 6 tips voor een ‘no-tech’ inbraakveilig huis.
Lees meer

Woningbranden komen jammer genoeg vaker voor dan je denkt. Daarom bieden we iedereen een gratis rookmelder aan inclusief installatie.