20 januari 2020

4 stappen om je woning efficiënt te beveiligen

Van minimum- tot maximumbeveiliging, van eenvoudig tot super vernieuwend, van budgetvriendelijk tot iets prijziger (maar nog altijd betaalbaar), van must have tot nice to have …

 

  • Branddetectie

Een brand kan je woning, en misschien zelfs je leven, in de as leggen. Laat het zover niet komen. Bij brandbeveiliging geldt meer dan ooit ‘beter voorkomen dan genezen’!

  • Inbraakdetectie

Een inbraak voelt als een pijnlijke inbreuk op je privacy en intimiteit, waarbij het gevoel dat iemand je huis is binnengedrongen, soms erger is dan het verlies van je gestolen spullen. Dan hebben we het nog niet over de materiële schade, en de kosten die daarmee gepaard gaan.

  • Camerabewaking

Als een sirene aan de gevel al het sein is voor een inbreker om zich terug te trekken, dan is een camera dat zeker. Een dief wordt liever niet herkend, en dat risico is groot met een camera in de buurt.

  • Totaalbeveiliging

Een gebroken raam of geforceerde deur, het ongemakkelijke gevoel dat een onbekende in je huis heeft rondgeneusd... Is de inbraak voorkomen dan niet beter?

woning beveiligen

Recente blogberichten

24 augustus 2021
Doe de jaarlijkse alarmsysteem check!
Lees meer
16 juli 2021
Camerabeelden gebruiken als bewijslast?
Lees meer
16 juni 2021
3 tips om je kinderen met een gerust hart alleen thuis te laten
Lees meer

Woningbranden komen jammer genoeg vaker voor dan je denkt. Daarom bieden we iedereen een gratis rookmelder aan inclusief installatie.